We mogen weer!!!

Nu de eerdere aangekondigde versoepelingen door de overheid doorgevoerd gaan worden omtrent de COVID situatie, mogen we weer starten met de club en trainingsritten! Dat is natuurlijk goed nieuws voor onze leden, die al vanaf medio oktober vorig jaar niet meer samen mochten fietsen in clubverband.

TWC Zevenbergen gaat aankomende zaterdag 22 mei met het programma beginnen en vanaf dinsdag 25 mei, ook met de doordeweekse trainingsritten. Let op, toerrijders en de recreanten vertrekken aankomende zaterdag om 09.00 uur, de randonneurs om 08.00 uur. De doordeweekse ritten starten voor de recreanten om 18.45 uur en voor de toerrijders en randonneurs om 19.00 uur.

Wij willen benadrukken dat de snelheden zoals afgesproken aangehouden en gerespecteerd worden. Iedereen moet aan kunnen sluiten en de mogelijkheid krijgen zijn conditie in clubverband op te bouwen.

Zaterdag 22 mei

  • Recreanten: Achtmaal, vertrek 9.00 uur, 60 km
  • Toerrijders: Raamsdonksveer, vertrek 9.00 uur, 60 km
  • Randonneurs: Oud-Beijerland, vertrek 8.00 uur, 120 km


Maandag 24 mei (2e Pinksterdag)

  • Recreanten: Geertruidenberg, vertrek 9.00 uur, 60 km
  • Toerrijders: Zundert, vertrek 9.00 uur, 60 km
  • Randonneurs: Strijbeek, vertrek 9.00 uur, 65 km


Het volledige programma is gepubliceerd op de clubpagina’s van de recreanten, toerrijders en randonneurs!

Verzamelen is zoals gebruikelijk bij Sportpark De Knip op de parkeerplaats alwaar voldoende ruimte is om de 1,5 mtr afstand in acht te nemen. Ook vragen wij deze regel te respecteren tijdens het fietsen en met de koffiestop. Ieder heeft hier uiteraard een eigen verantwoordelijkheid in.

Daarnaast willen we jullie er nog op attenderen een mondkapje mee te nemen omdat dit in binnenruimtes (toiletbezoek) verplicht is! Mocht er aanvullend advies vanuit de NTFU komen zullen wij jullie daar uiteraard over berichten.

Wij hebben er ontzettend veel zin in!

Met sportieve groet, Bestuur TWC