Met trots presenteren wij ons nieuwe tenue en logo!

Bij een nieuw logo hoort natuurlijk ook een geheel nieuw tenue! Na twee jaar intensief contact, vergaderen, bezoeken van leveranciers, designen e.d., kwamen we tot het volgende resultaat! Met trots presenteren wij ons nieuwe tenue met het nieuwe logo. TWC Zevenbergen

Logo/tenuecommissie Twee jaar geleden zijn we aan de slag gegaan en werd er een logo -en tenuecommissie in het leven geroepen, die bestond uit Mick van Sliedregt, Annie Langeweg, Peter Gabriëls, Robert Borst, Anita Stoop, Mirjam Silvius, Cor Kortsmit en Rinus Wagemakers. Later kwam daar Maxime Gabriëls bij om ons te ondersteunen met betrekking tot het design.
Mick van Sliedregt Het design van logo en tenue werd uitgewerkt door Mick van Sliedregt. Mick had intensief contact met onze leverancier en sponsorcommissie en is het tenue en logo steeds meer gaan finetunen totdat iedereen op één lijn zat. Het resultaat mag er zijn! De vele uren arbeid en tijd die hij erin heeft gestopt is het zeker waard geweest! Nieuw logo Mede via inzendingen van onze leden werden uiteindelijk twee logo’s ontworpen, die na stemming tijdens een algemene ledenvergadering het volgende logo opleverde.
Nieuw tenue
De logo/tenuecommissie bleef natuurlijk niet stilzitten en pakte meteen door! Bij een nieuw logo hoort natuurlijk ook een compleet nieuw tenue! Doel hierbij was goede weergave en positionering van onze sponsors en onze officiële clubkleuren (rood-wit-blauw) moesten hierin verwerkt worden.   Het werd geen makkelijke opgave, want we moesten met veel factoren rekening houden. Na vele vergaderingen, keuzes maken m.b.t. de leveranciers, overleggen met de sponsorcommissie en designen, zijn we tot het volgende resultaat gekomen en ook net als bij het vorige tenue is BIORACER weer onze leverancier. TWC Zevenbergen
Inmiddels zijn er al passessies geweest voor onze leden bij Cor Kortsmit thuis met medewerking van Rinus Wagemakers, die momenteel alle bestellingen bij BIORACER heeft gedaan. Het nieuwe tenue is inmiddels in productie. Vanaf begin van het nieuwe seizoen, welke in het eerste weekend van maart van start gaat, zult u ons voortaan in het nieuwe tenue kunnen aanschouwen! Namens onze Tenue en sponsorcommissie.