Logo TWC Zevenbergen

Met de lancering van onze nieuwe website, facebook en nieuwsbrief is ook besloten om TWC Zevenbergen van een nieuw logo te voorzien.

Nu is een logo ontwerpen niet eenvoudig. Er zijn natuurlijk heel wat bedrijven die rijk worden van het ontwerpen van logo’s, maar dat is iets wat wij niet willen. Wij zouden graag een logo willen ontwerpen met inbreng van onze eigen leden. Dat is belangrijk voor alle leden afzonderlijk en TWC in het algemeen. Tenslotte zijn wij in onze wielerkleding het rijdend visitekaartje van onze club.

Wij roepen daarom iedereen op om ideeën voor een logo in te sturen. Je hoeft geen super tekentalent te zijn, want wat ons betreft is de wijze waarop je dit wil doen geheel vrij. Je kan bijv. een tekening of schets maken, een afbeelding van een voorbeeld logo insturen, een logo omschrijven in woorden etc., maakt niet uit. Alle ideeën zijn van harte welkom. Inzendingen kunnen tot uiterlijk 13 mei worden ingestuurd naar website@twczevenbergen.nl of kunnen worden ingeleverd bij één van de onderstaande commissieleden.

We streven ernaar om een aantal logo’s te ontwerpen welke dan aan de leden zullen worden voorgelegd en waarbij middels stemming uiteindelijk het definitieve logo wordt gekozen. De logocommissie wil het proces in 2018 hebben afgerond.

Onder de inzenders zal een leuk prijsje worden verloot!

Succes en groeten!

Namens de logo-commissie,

  • Robert Borst
  • Peter Gabriëls
  • Mick van Sliedregt
  • Annie Langeweg