Informatie voor de toertochten tijdens de Profronde van Zevenbergen

De weersvoorspelling voor zaterdag 11 augustus aanstaande is prima! De hitte is weg, met zo’n 23 graden lijkt het een prachtige dag worden om de Rijk Zwaan Ster van Moerdijk Toertocht te rijden. In dit artikel vind je de laatste wetenswaardigheden om er een prima dagje van te maken.

Motoren en voorrijders

De tochten worden begeleid door motoren en voorrijders. Blijf altijd achter de motoren en voorrijders fietsen en volg hun aanwijzingen op. Alleen dan kunnen we het veilig houden. Respecteer de begeleiders altijd!

Aanmelden en Start

Je kunt je vanaf 10.00 uur aanmelden op de Markt van Zevenbergen bij de aanmeldstand. Je krijgt dan een polsbandje. Vanaf 10.00 uur tot 30 minuten voor vertrek is het ook nog mogelijk om een dag-inschrijving te doen (€ 10,-).
De vertrektijden van de groepen:
  • Groep 1 110 km/30 km per uur vertrek: 11.00 uur
  • Groep 2 110 km/28 km per uur vertrek: 11.15 uur
  • Groep 3 85 km/27 km per uur vertrek: 12.00 uur
Alle ritten bestaan uit twee lussen, er zal een pauze zijn waarbij je je proviand kunt aanvullen.

Pastamaaltijd na afloop

Na afloop van de toertocht bieden we je een pastamaaltijd aan. Geniet van de maaltijd op de terrassen op de Markt. Natuurlijk is daar ook een drankje te krijgen. En natuurlijk is er dan nog heel wat te doen op de Markt:
  • Dikke Banden Races 15.00 uur
  • ID Cycling wedstrijd 16.30 uur
  • Open Kampioenschap Moerdijk voor niet-licentiehouders 18.00 uur
  • Prominentenrace 19.15 uur
En ook nog senioren- en familietochten en een Scootmobieltocht.

Zondag 12 augustus

Op zondag 12 augustus zijn de wedstrijden voor nieuwelingen, amateurs, dames professionals en heren professionals. Kijk ook op www.profrondezevenbergen.nl

Bewaakte fietsenstalling

Je kunt je fiets veilig stallen in de bewaakte fietsenstalling in de Feesttent van het Feest Peloton. Ook deze tent bevindt zich op de Markt in Zevenbergen. De stalling is open tot 17.30 uur.

Parkeren

Vlak bij de markt ligt Parkeerplaats de Kasteeltuinen. De parkeerplaats is te bereiken via de Doelstraat. Daarnaast is er eveneens parkeerruimte bij het gemeentehuis. Deze parkeerplaats ligt aan de Pastoor van Kessellaan.

Servicewagen

Er zijn servicewagens aanwezig die gestrande deelnemers kunnen oppikken. De begeleiders beschikken over de mogelijkheid om de servicewagens op te roepen.

Douchegelegenheid

Het is mogelijk om na afloop van de toertochten te douchen in sporthal de Borgh, adres Ijshof 1, tegenover het gemeentehuis. De Borgh ligt op 500 meter van de Markt

Sponsoren

Deze toertocht is mogelijk gemaakt door Rijk Zwaan Fijnaart, Bakkerij Nagelkerke, Fyffes, Zevenbergen, Slagerij Ardon Zaak vol Smaak, Groente en Fruitwinkel Boerenfruit en Diner- Café vd Hooft.

Organisatie

Deze toertocht wordt georganiseerd ism tussen Stichting Wielercomité Zevenbergen, Cycling Ambassadors West Brabant en TWC Zevenbergen.
Wij wensen jullie een geweldige dag toe!