Geslaagde feestavond TWC Zevenbergen

Afgelopen vrijdag 9 maart werd de jaarlijkse feestavond van TWC Zevenbergen georganiseerd in cafe The Big Ben. Bij binnenkomst werden alle leden en hun partners direct aan een dopingcontrole onderworpen door stalmeesters Eddy Spitters & Michel van Opstal. Gelukkig zaten er geen positieve stalen tussen en kreeg TWC Zevenbergen het predikaat ‘schone club’!

Na de vele begroetingen, het nuttigen van een drankje en een hapje, werd onder muzikale begeleiding van DJ Paul de clubkampioenen van 2017 naar voren geroepen en in het zonnetje gezet.

Recreanten:

  1. Angela Rindt (1665 km)
  2. Henk van Oosterhout (1535 km)
  3. Twan Musters (1015)

Toerrijders:

  1. Angelique van Ginneken (5307 km)
  2. Jan Schouw (5200 km)
  3. Jos Krijnen (4785 km)

Randonneurs:

  1. Jack van de Klundert (4695 km)
  2. Tiny Hack (3805 km)
  3. Hilbert van Vlimmeren (3795 km)

Nadat de bloemen waren overhandigd en de clubkampioenen, was het dit keer de beurt aan de ‘TWC’er van het jaar’. Op de nominatie stonden voor deze titel stonden Robert Borst (website en PR), Marcel Rindt (rondde¬†met succes de zwaarste tocht ter wereld af, de 100-cols tocht in Frankrijk) en onze voorzitter Jan Broeders.

Jan Broeders was uiteindelijke door de leden uitgekozen als ‘TWC’er van het jaar 2017’. Door zijn jarenlange inzet voor de club als voorzitter, maar ook als organisator voor buitenritten en contactpersoon naar onze sponsors toe. Afgelopen jaar was voor Jan een hele zware na het verlies van zijn vrouw Annet. Ondanks deze zware tegenslag en het verdriet van afgelopen jaar, bleef Jan zich inzetten voor de club. Daarom was deze titel voor Jan meer dan terecht. Gefeliciteerd Jan!

Na alle prijsuitreikingen en aankondigingen, werd de avond nog gezellig voortgezet onder muzikale begeleiding van DJ Paul. Het was weer een geslaagde feestavond. Op naar volgend jaar!

De volgende dag stonden de oogjes wat waterig, maar werd er weer als vanouds gefietst door onze leden.

Foto’s