Tour du Jour live bijwonen?

Bij Restaurant ‘Binnen Breda’ aan de haven, wordt vanuit de historische Visafslag het praatprogramma Tour du Jour over de wielerronde Tour de France live uitgezonden en is van 30 juni tot en met 23 juli van 20.00 uur tot 21.30 uur te zien op RTL 7.

Naast vaste tafelgenoot Boogerd schuiven Maarten Tjallingii, Erik Dijkstra en de Belgische schrijver Dimitri Verhulst afwisselend aan als tafelgenoot aan bij Wilfred Genee. Daarnaast is er dagelijks ruimte voor een interessante wisselende gast. Filemon Wesselink en Maxim Hartman doen verslag vanuit Frankrijk.

Deze maand gaan de opnames van start met de eerste uitzending op vrijdag 30 juni om 20.00 uur bij Restaurant Binnen Breda. Aan de Haven wordt dan ook al flink gewerkt aan de voorbereidingen. Het plein aan de haven bij Binnen Breda en Café de Huiskamer Breda in Breda zal omgetoverd worden tot hét Tourplein van 2017!

Afgelopen week heeft Peter Gabriëls een toezegging gekregen van RTL om met tien wielerfans van TWC Zevenbergen een uitzending bij te mogen wonen. De datum van de uitzending is op zondag 23 juli, dit is tevens de slotdag van de Tour de France. Wanneer er meer dan tien mensen zich aanmelden volgt er een loting. De toegang is gratis en de consumpties zijn voor eigen rekening.

Wanneer je geïnteresseerd bent vragen wij om dit te mailen naar p.gabriels@ziggo.nl of naar hem door te bellen, mob.nr. is  06-30 49 11 23. Graag aanmelden voor zaterdag 15 juli, waarna spoedig bekend gemaakt wordt wie er live aanwezig kan zijn bij deze televisie-uitzending.