Schrijf je nu in voor de 5e editie Parijs – Zevenbergen voor stichting Roparun!

Achter de schermen is het bestuur van de Moerdijkriders weer van start gegaan voor de 5e editie van Parijs – Zevenbergen, welke van start gaat op zondag 20 mei 2018, 1e Pinksterdag. Maar liefst 435 km fietsen in 24 uur voor het goede doel, namelijk: Stichting Roparun.

 

 

Inschrijven kan en is pas definitief als je het per mail heb bevestigd naar: moerdijkriders@gmail.com. Er kunnen maximaal 35 renners deelnemen aan deze mooie tocht van Parijs naar Zevenbergen en 15 vrijwilligers.

Een tocht die we rijden om geld in te zamelen voor de Roparun, die als motto heeft: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. En laten we eerlijk zijn, wat is 24 uur afzien als je gezond bent!? We kennen allemaal in onze naaste omgeving, soms zelfs heel dichtbij, mensen die door hun ziekte elk uur van de dag af moeten zien en niet klagen.

 

Voor meer informatie en/of deelname aan deze fietstocht voor het goede doel, ga naar de Facebook pagina van onze Moerdijkriders!

Hieronder sfeerbeelden van de 4e editie die vorig jaar met succes werd verreden en in totaal een bedrag van maar liefst € 20.000,- werd opgehaald!