Geslaagd wielerweekend Ronde van Zevenbergen

Het was een topweekend tijdens de profronde van Zevenbergen van zaterdag 5 en zondag 6 augustus. Zaterdag begon de dag met een aantal toertochten (60, 85 en 110 km), kampioenschap van Moerdijk, de dikke-banden-race en de prominenten race.

Helaas werkte het weer tijdens de toertochten niet echt mee, maar het klaarde al weer snel op. Na afloop genoten alle deelnemers van een heerlijke pastamaaltijd. Het was net als voorgaande jaren weer top geregeld. Complimenten voor de organisatie.

Op de zondag stond weer de traditionele Profronde van Zevenbergen op het programma met in de ochtend de koersen voor de Nieuwelingen en de Amateurs/Sportklasse/Junioren en voor het eerst weer sinds jaren een Profkoers voor Dames met een Italiaanse winnares, Silvia Persico. Uiteindelijk stonden er maar liefst 11 nationaliteiten aan de start. Het podium bij de mannen bestond uit Primoz Roglic, Wilco Kelderman en Mathieu van der Poel.

Tussen de bedrijven door presenteerden TWC Zevenbergen, Evelo, Bouwbedrijf Vrolijk en de Moerdijk Riders zich aan het publiek door een aantal rondes te rijden.

Het waren twee zeer geslaagde dagen. De organisatie was weer helemaal top. Tot volgend jaar!
TWC Zevenbergen